Ervaringen

Lees hier de ervaringen van enkele Rocketbrain gebruikers en laat je overtuigen! 🚀

Ik ben lovend, dit werkt absoluut! 💯

De 7 testdagen zijn voltooid. Ik ben lovend, dit werkt absoluut! Bedankt voor deze try-out, ben overtuigd van de werking!

Verbaasd hoe goed het helpt!

Ik heb laatst een middag Rocketbrain gebruik toen ik me even de hele dag moest focussen. Het werkte super goed! Ik was verbaasd hoe goed het zou helpen en hoe geconcentreerd ik was. Ik ga het zeker aankomende weken weer gebruiken bij een drukke periode op kantoor!
Carmen Leenen

Super chill voor mijn rijexamen! 🚗

Deze concentratiepilletjes zijn helemaal organisch, dus helemaal niet slecht voor jezelf. Super chill! Die ga ik binnenkort gebruiken als ik ga afrijden.

Helpt bij het schrijven van muziek 🎤

Ik heb diezelfde dag Rocketbrain nog geprobeerd en naar mijn idee had het zeker invloed op mijn concentratie. Ik had een fijne schrijfsessie en kon me naar mijn mening goed focussen op mijn werk!
Pleun Bierbooms

Handig bij het editten van video’s! 📹

Ik heb Rocketbrain ingenomen voor ik ging editten en ik merkte wel dat het wat makkelijker was om mijn telefoon weg te leggen (geen afleiding) en het wat rustiger werd in mijn hoofd. Het zakje is nog niet op en ik neem het als ik er behoefte aan heb!
Lise van Wijk

Boost je concentratie! 🤓

Wat ik meteen merkte is dat ik me ontzettend goed kon focussen. Waar ik eerst heel snel afgeleid werd door bijvoorbeeld een Youtube video of een Whatsappje, kon ik nu lang doorwerken zonder ergens door afgeleid te worden. Ik voelde me soms nog wel duf en moe, maar het was niet storend. Ik deed mijn oortjes in, zette wat muziek aan en begon met wat ik moest doen. Daarnaast voelde ik me ook daadwerkelijk gemotiveerd om mijn taken zo snel en zo goed mogelijk te voltooien. Omdat ik momenteel niet kan sporten kon ik de capsules niet testen tijdens een intensieve prestatie. Ik heb ze echter wel genomen vlak voor het werken, en ook daar merkte ik verschil. Ik werk in de horeca en kon me na het nemen van de capsules beter focussen, en werd minder snel afgeleid door prikkels van andere tafels en gasten. Ten slotte viel het me ook op dat het in mijn hoofd vele malen rustiger werd. Voorheen was mijn hoofd altijd vol met verschillende dingen die ik moest doen en daar werd ik heel erg onrustig van. Het was echt een opluchting om eindelijk te kunnen werken zonder continu aan andere dingen te denken.

Ik kan Rocketbrain zeker aanraden aan iedereen die moeite heeft met zijn of haar concentratie vermogen. Gedurende de week heb ik me beter kunnen concentreren op mijn taken en voelde me ook gemotiveerd om binnen een korte tijd zoveel mogelijk dingen te doen. Wat voor mij echt als een verassing kwam, maar ook echt heel erg fijn was om te ervaren, was de rust in mijn hoofd. Tijdens het uitvoeren van mijn taken was mijn hoofd bijna compleet leeg. Dat is iets wat ik al een tijdje niet meer meegemaakt had. Aan het einde van de week had ik een hele hoop taken van mijn ‘to-do list’ afgestreept en dit gaf me een voldaan gevoel.

Maud Stubbe

Harder leren met Rocketbrain 🙌

Na 30 minuten begint de pil te werken. Je voelt je meer energiek en meer gefocust. Ik merk dat ik in een korte tijd, mijn taken heel snel uitvoer. Hoe sneller hoe beter, denkt mijn brein. Mijn reactievermogen is ook erg goed, als ik iets omstoot, weet ik het gelijk op te vangen. Ondanks het feit dat ik heel veel wil doen, heb ik weinig stress. Ik wil de taken die ik heb super graag uitvoeren en dat is op dat moment het enige wat ik wil. Wel merk ik, dat ik nog steeds afgeleid kan worden. Als ik me tijden het leren bedenk: “ik wil online shoppen“, ga ik me daar opeens heel erg op focussen. Ik winkel dan super snel en gefocust online. Na een tijdje kan ik me wel weer aan mijn werk zetten, maar ik merk dat ik me maar op 1 ding per keer kan focussen (leren of online winkelen).

Tijdens het sporten ervaar ik wat meer motivatie. Je gaat niet harder sporten of zwaarder, maar hebt meer zin om de oefeningen uit te voeren. Dat is bij leren een beetje hetzelfde. Je wordt niet slimmer van de pil, maar je bent wel bereid om eindelijk aan je huiswerk te gaan. Tijdens mijn werk vind ik de pil ook heel fijn. Als het druk is, wordt ik niet afgeleid (omdat er weinig afleiding is) en kan ik goed onthouden waar ik mee bezig ben. Maar ik vind dat ik de pillen niet nodig heb tijdens sporten en werk, ze zijn vooral bedoelt voor het leren.

Conclusie: Rocketbrain werkt wel degelijk! De pillen zorgen ervoor dat je je heel goed kan focussen op een bepaald onderwerp. Je wilt graag je taken afmaken en als je dat gedaan hebt, voel je je goed! De pillen maken je niet slimmer of sterker, maar meer gemotiveerd! De pillen werken helaas veel minder, als ze niet in de juiste omstandigheden in zijn genomen, die verantwoordelijkheid ligt dus bij jou.

Ideaal bij een drukke baan 👍

Als advocaat is het iedere dag weer presteren. Al vanaf mijn studie en stages, merkte ik dat de druk hoog lag. Je bent bezig met meerdere zaken en je werkdagen zijn niet van 9 tot 5. Clienten, afspraken, lange dagen aan de slag. Soms ga je op kantoor verder, soms neem je je werk mee naar huis. Het is belangrijk dat je goed eet en drinkt om deze focus te behouden, maar soms ben je op zoek naar meer. Een collega adviseerde Rocketbrain, omdat ik hem vertelde dat andere concentratiemiddelen, die niet op natuurlijke basis waren geproduceerd, mij niet meer hielpen en juist ten koste gingen van mijn concentratie. Wat ben ik hem dankbaar. Rocketbrain geeft mij geen rare bijwerkingen en ik kan me urenlang concentreren. Ideaal voor mijn werkzaamheden en leefstijl.

Bart Beerends
Advocaat

Steuntje in de rug 🙂

Toen ik bijna klaar was met het Gymnasium, moest ik gaan kiezen voor een studie. Uiteindelijk ben ik gegaan voor geneeskunde. Ik werd aan het begin wel een beetje bang gemaakt. Geneeskunde staat immers bekend als een van de meest zware studies. Toen ik begon, merkte ik dit ook. Een hoge druk, waarin praktijk en theorie met elkaar worden afgewisseld. Omdat ik het ook belangrijk vind om een sociaal leven te hebben in mijn nieuwe stad, gaat dit vaak ten koste van rust. Gelukkig heb ik in de tweede periode kennis gemaakt met de concentratiepil van Rocketbrain. Ik merkte dat het leren van tentamenstof ineens veel beter ging. En ik had geen last van bijwerkingen!

Lisa Vonk
Geneeskundestudent, UvA

 

CONCENTREREN EN EXCELLEREN ALS NOOIT TEVOREN.

Elke bestelling wordt dezelfde dag verzonden!

 

Vele bekenden gingen je al voor!

Tag ons op Instagram @rocketbrain.nl of gebruik #rocketbraingespot om gefeatured te worden! ✨