OVER ONS

De gezichten achter Rocketbrain.
Ralph Looijen

Ralph Looijen

Co-Founder/Owner

“We streven naar de perfecte formule”

Rocketbrain is ontstaan toen we tijdens onze studie Biomedische Wetenschappen merkten dat steeds meer medestudenten Ritalin en dexamfetamine gingen gebruiken om beter te kunnen studeren. Toen realiseerden we ons dat we met behulp van de kennis van onze studie zelf een capsule konden samenstellen die gebruik van zulke schadelijke medicijnen compleet overbodig zou maken.

Rocketbrain moest vergelijkbare effecten hebben, maar zonder enkele bijwerkingen of risico’s  voor de gezondheid. Om dit te verwezenlijken hebben we een speciale formule ontwikkeld die uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaat en geen enkele bijwerkingen heeft.

Michiel Pham

Michiel Pham

Co-Founder/Owner

“What you see is what you get”

Ons doel was simpelweg om een veilig en efficiënt voedingssupplement aan te bieden dat de hersenen in de ultieme staat van paraatheid brengt wanneer de gebruiker dat nodig heeft. Ook vonden we het erg belangrijk om de klant eerlijk van alle informatie te voorzien en volledig open kaart spelen wat betreft onze ingediënten. Alleen op die manier wilden wij te werk gaan.

Na maandenlang perfectioneren was de Rocketbrain formule ontwikkeld. In het voorjaar van 2017 hebben we de webshop geopend en sindsdien loopt het als een trein. Het is hard werken maar de positieve reacties van de klanten maken ons heel trots en motiveren enorm!